Proposed Internal Layout

sitelayout

 

The main entrance gives access to a small meeting room / community library and then to a spinal corridor.

The main hall is refurbished and has new roof lights. Lots of storage.

The new youth centre is dedicated space with cafe / kitchen area, toilet and storage. It has direct access to the main hall.

A new function room can be divided in two. It has direct access to new kitchen and bar and opens out onto the garden area.

New toilets are at the rear of the extension. Rear entrance gives direct access to car park.

New changing rooms and showers next to the covered games pitch.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s